Matzwarte afzuigkap voor iedere keuken

24-08-2023
Skyline Edge
Skyline Edge

berbel biedt zowel de hoofdvrije ‘Ergoline 2’, ‘Formline’ en ‘Smartline’ afzuigkap, als de eilandkap ‘Skyline Edge’ aan in een matzwarte afwerking. Hierdoor kan elke keuken – onafhankelijk van het ontwerp en de stijl - voorzien worden van een afzuigkap in de populaire kleur matzwart.

Skyline Edge
Skyline Edge

De hoofdvrije Ergoline 2 en Formline afzuigkappen passen zich aan op iedere keukengrootte en ieder keukendesign. Ergoline 2 kenmerkt zich door een zwart gepoedercoat RVS-schacht in combinatie met zwart schuin verlopend gesatineerd glas. De robuuste, volledig gelaste roestvrijstalen behuizing van de Formline maakt in het matzwart indruk door het rechtlijnige, industriële design.

Formline matt
Formline matt

De Smartline hoofdvrije afzuigkap creëert spannende contrasten in de keuken door het stalen oppervlak in matzwart en het afgeronde randprofiel van geborsteld roestvrij staal.

Ergoline 2
Ergoline 2

Eiland afzuigkap in matzwart

De matzwarte Skyline Edge eilandkap is eenvoudig, elegant en strak vormgegeven, zonder extra franje. Tegelijkertijd is het design krachtig door het karakteristieke lijnenspel en de hoogwaardige afwerking. Bij de Black Edition zijn het decor, de aansluitplaat voor het plafond en de onderste schaal van de Skyline Edge uitgevoerd in matzwart gesatineerd glas. De voor deze serie typerende, horizontale lichtsleuf laat het oppervlak prachtig glinsteren.