Losse onderdelen of kant-en-klaar op maat

06-10-2022
Losse onderdelen of kant-en-klaar op maat

Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer losse onderdelen voor schuifdeuren, op maat geconfectioneerde systemen of kant-en-klare systemen bestellen.

Losse onderdelen of kant-en-klaar op maat

Schuifdeuren zijn de ideale oplossing om ruimte onder en in de dakschuinte als opbergruimte te gebruiken. Ze zijn ideaal voor nissen en grote kleerkasten of kunnen als ruimteverdeler een praktisch designelement vormen.

Omdat niet iedere keuken-, meubel- en interieurbouwer het juiste gereedschap heeft om metaal te bewerken of niet voldoende ruimte heeft om grote schuifdeuren te monteren, kan men bij Ostermann ruimtehoge schuifdeuren kant-en-klaar op maat laten configureren.

Voor wie tijd en daarmee geld wil besparen, kan snel en eenvoudig online het gewenste schuifdeursysteem configureren en ontvangt binnen 6 werkdagen een kant-en-klaar product. Alternatief kan men geconfectioneerde onderdelen op maat bestellen.

Uiteraard kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer alle onderdelen ook los in de Ostermann Online-Shop bestellen.

Met de greepprofielen Berlin, Florenz, London, Miami, Paris, Valencia en Wien heeft Ostermann 7 verschillende profielen direct uit voorraad leverbaar. Naast de standaardkleuren zilverkleurig mat, zwart mat en verkeerswit zijdeglans kunnen alle profielen, naar wens in elke RAL-kleur worden gelakt.