Lijmen en reinigingsmiddelen onder één merk

11-10-2022
Lijmen en reinigingsmiddelen onder één merk

Onder het merk REDOCOL biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer een merk met kwalitatief hoogwaardige producten, die speciaal op de wensen en behoeften van de professional zijn afgestemd.

Lijmen en reinigingsmiddelen onder één merk

Onder het merk REDOCOL vallen onder meer verschillende witte lijmen, speciale lijmen en fineerlijmen, alsook EVA- en PU- smeltlijmen. Met PU- smeltlijmen bereikt men een vrijwel een optische nulvoeg mee en de lijmverbinding is bovendien hitte- en waterbestendig.

Ook op het gebied van reinigingsmiddelen kent het REDOCOL-merk een uitgebreid assortiment oplossingen. Als men op zoek is naar een milieuvriendelijk en duurzaam reinigingsmiddel voor alle toepassingen in de werkplaats, dan is REDOCOL greenline Teclinex One For All de perfecte keuze. De op biologische alcoholbasis en dermatologisch geteste oppervlakte- en machinereiniger kan aan alle aggregaten van de kantenaanlijmmachine, alsook voor manuele oppervlakte reiniging worden gebruikt. Het product is ook perfect voor de reiniging van onderdelen van de kantaanlijmmachine, zoals transportbanden en polyurethaan aandrukrollen.

Op locatie kan men een gereed meubelstuk voor een perfect finish met de biologisch afbreekbare REDOCOL greenline Finish-Reiniger 61 reinigen. Deze is te gebruiken voor nagenoeg alle oppervlakken, zoals bijvoorbeeld glas, kunststof, lak, linoleum en metaal.

Handgereedschap voor kantbewerking maken het REDOCOL assortiment compleet.