Lichtplan op maat

#interieurbouw 26-10-2020
Lichtplan op maat

Een meubelproject met verlichting waar je zelf niet helemaal uit komt? Te complex of maatwerk? Licht Consultant Michael Ruitenbach van Häfele ondersteunt en adviseert graag bij je verlichtingsprojecten met gerichte oplossingen.
Lichtplan op maat
Dit voorjaar introduceerde Häfele met het zelf ontwikkelde Loox5 meubelverlichtingssysteem een compleet, zeer veelzijdig plug & play systeem, waarmee de interieurbouwer van dressoir tot winkel en van woon- tot werkruimte aangenaam en praktisch kan verlichten.
Om dit brede lichtassortiment optimaal tot zijn recht te laten komen heeft Häfele Nederland Licht Consultants, waaronder Michael Ruitenbach, aangesteld. Ruitenbach: “We willen het de interieurbouwer zo gemakkelijk mogelijk maken. Door het lichtontwerp uit handen te nemen, kunnen wij de vakman voor dat deel volledig ontzorgen. De interieurbouwer stuurt ons zijn meubelontwerp met de verlichtingswensen. Inzenden van de aanvraag kan eenvoudig via de Lichtplan Service op de website of via mail. Vervolgens maken wij een totaalvoorstel met Loox5,tot en met een stuklijst en een offerte.”

Sfeer- en werkverlichting
Ruitenbach geeft een voorbeeld uit de praktijk: “Als een interieurbouwer een kast wil voorzien van accentverlichting, dan adviseren we bijvoorbeeld een LED-strip met warmwit licht, 2700 Kelvin. Wil hij werkverlichting, dan wordt dat al gauw 4000 Kelvin, maar schakelen tussen beide kan ook met multiwit verlichting. Zo kun je bijvoorbeeld een hele keuken voorzien van efficiënte werkverlichting, terwijl je er ook sfeervol en gezellig met zijn allen van een heerlijke maaltijd kunt genieten.”
De Lichtplan Service is gratis voor geregistreerde Häfele klanten. De Licht Consultants verzorgen op verzoek ook training en ondersteuning op locatie.

Dit artikel is ook te lezen in Interieurbouw 2020 06


Lichtplan op maat
Lichtplan op maat