Laat Tillium het zware werk doen

Gereedschap 10-05
Laat Tillium het zware werk doen

Bijna de helft van het verzuim in de bouw en infrasector wordt veroorzaakt door klachten aan rug, nek en ledematen. Niet heel gek, als je bedenkt dat een gemiddeld keukenblad zo’n 80 kilo weegt. Maar het kan ook anders. Tillium is een hulpmiddel speciaal ontworpen voor het eenvoudig plaatsen van zware keukenbladen tot maar liefst 250 kg. Het is de oplossing waarvan je niet wist dat je die nodig had, tot nu.

Laat Tillium het zware werk doen

Als gedreven ondernemersfamilie uit Hoofddorp met roots in de natuursteenindustrie, kennen we de frustraties en uitdagingen in de wereld van keukeninstallaties. De dagelijkse strijd met zware materialen leidde vaak tot rugklachten en onnodige stress over beschadigingen. We dachten: dit moet beter kunnen. En voilà, Tillium was geboren: een apparaat dat zo handig is, dat je je afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund. Tillium neemt letterlijk de last van je schouders, zodat jij je kunt richten op het perfect neerzetten van je project.

Tillium: veel handen maken licht werk

Tillium biedt de extra handjes die je nodig hebt bij het plaatsen van een keukenblad of apparatuur. Het beschermt dus niet alleen tegen lichamelijke klachten, maar zorgt ook voor extra efficiëntie. Zo is het met Tillium een stuk eenvoudiger om met minder mensen toch meer werk te verzetten. Met Tillium plaats je zelfs ook gemakkelijk apparatuur op hoogte. Efficiënter dan de concurrent, minder risico op blessures en een gelukkiger team. Heb je nog meer argumenten nodig?

Schade is verleden tijd

We kennen allemaal de stress van mogelijke beschadigingen aan kostbare keukenbladen. Tillium maakt daar een einde aan. Dankzij zijn precisie verminder je het risico op breuk. Tijdens het ‘kantelmoment’ van verticaal naar horizontaal is het keukenblad volledig ondersteund waardoor breuk verleden tijd is. Sterker nog, we spreken regelmatig gebruikers die nooit meer schade aan hun keukenbladen zien na vervoer of plaatsing!

Til jij ‘m?

Werken met Tillium betekent slimmer werken, niet harder. Wil jij met eigen ogen zien hoe Tillium werkt in de praktijk? Bekijk dan de gebruikersvideo's op onze website. Of plan een demo in, dan laten we je zelf zien hoe het werkt.