Krachtenbundeling in houtbewerking

Krachtenbundeling in houtbewerking

De Groot Bewerkingsmachines en Cutr bundelen krachten. Samen willen De Groot en Cutr houtproductie makkelijker, sneller en goedkoper maken, voor iedereen in de houtindustrie.

Krachtenbundeling in houtbewerking

Cutr is een productieplatform dat klanten verbindt met een netwerk van betrouwbare productiepartners. Op dit platform kunnen bedrijven die te veel werk hebben, werk uitbesteden en bedrijven die ruimte hebben voor extra werk, werk aannemen.

Het is een online platform waar houtbewerkers hun CAD-bestanden kunnen uploaden, offertes kunnen aanvragen en projecten, of delen ervan, kunnen laten produceren door andere houtbewerkers. Cutr vereenvoudigt het productieproces door de communicatie te stroomlijnen, kwaliteitscontroles te garanderen en onderdelen op de gewenste plek af te leveren.

Krachtenbundeling voor ongeëvenaarde efficiëntie

De Groot slaat de handen ineen met Cutr om oplossingen te ontwikkelen die haar machines naadloos integreren met de software van Cutr. Deze dynamische combinatie stelt houtbewerkingsbedrijven in staat om hun bedrijfsvoering te optimaliseren, kosten te verlagen en ongeëvenaarde efficiëntie te bereiken.

Cutr is op 8 en 9 november aanwezig bij De Groot Ontmoet: Massief & Plaat.