Koninklijke nagalmcorrectie

#interieurbouw 30-07-2021
Koninklijke nagalmcorrectie

Print Acoustics heeft meer dan 1000 m2 hoogwaardige akoestische panelen geleverd voor een sporthal in Oman. 
Koninklijke nagalmcorrectie

Op de bouwsite van de sultan Qaboos Academy for Police Sciences te Nizwa, Oman wordt een indrukwekkende vastgoedontwikkeling gedaan van 24 km2. De eerste fase die in april 2021 opgeleverd is, bevat naast de aangelegde wegen en infrastructuur ook de eerste 28 gebouwen, ruim verspreid over dit landontwikkelingsproject.
 
Esthetisch en duurzaam
Print Acoustics producten Type Gr, random gegroefde panelen, werden door de lokale bouwheer uitgekozen om te worden toegepast in een hoogwaardige sportcomplex / sporthal omwille de combinatie van hoge nagalmcorrectie, uitzonderlijke esthetiek en goede duurzaamheid. De type G random producten hebben namelijk een hoge balimpact bestendigheid, een gegarandeerde goede absorptiegraad en een krasvrije toplaag HPL van Abet Laminati. Het willekeurige groefpatroon, gecombineerd met een zwarte akoestische hoge densiteits MDF kern, zorgt er verder voor dat de esthetiek gegarandeerd wordt omdat de kern akoestische bewerkingen nauwelijks zichtbaar zijn.
 
Comfortabel
Een hoge mate van afwerking en geluidscomfort in deze sportzaal was vereist, vooral omdat een tribune loge voor de familie van de Sultan van Oman is voorzien in deze zaal, zodat leden van de koninklijke familie belangrijke sportwedstrijden zouden kunnen bijwonen onder comfortabele omstandigheden.
Foto: Print Acoustics by Triplaco

Koninklijke nagalmcorrectie