Keuze in materiaal, kleur en vorm bij Ostermann

Keukens en badkamers 12-07
Keuze in materiaal, kleur en vorm bij Ostermann

Edelstaal, composiet of keramiek ... Ostermann biedt het volledige assortiment aan materialen en kleuren voor de keuze van de spoelbak. Met de edelstaal PVD oppervlakken is het kleurenpalet verder uitgebreid.

Keuze in materiaal, kleur en vorm bij Ostermann

Door de ruime keuze in mengkranen ontstaan er talrijke designmogelijkheden.

PVD staat voor Physical Vapour Deposition en met PVD krijgen edelstaal oppervlakken een gelijkmatige, duurzame en hygiënische coating in een nieuwe kleur, bijvoorbeeld antraciet, goud, grijs, koper of zwart. Met behulp van deze PVD-techniek zijn de kleuren gerealiseerd, waarbij damp afzetting het rvs voorziet van een speciale coating. Klassieke edelstaal spoelbakken zijn daarmee in nieuwe kleuren leverbaar. Door de vergevorderde techniek zijn af- en overloopsets, alsook mengkranen in talrijke kleuren verkrijgbaar.

Ostermann levert ook kranen mee

Door materialen en kleuren in en rond de spoelbak te combineren krijgt een spoelbak van kwartscomposiet of keramiek in combinatie met een PVD-gecoate af- en overloop een compleet andere look. Een voorbeeld is de Silgranit spoelbak Blanco Subline 500-U. De spoelbak is verkrijgbaar met of zonder korfplug. Als men kiest voor de spoelbak zonder korfplug, kan de passende Blanco af- en overloopset bij Ostermann mee besteld worden in vier kleuren, namelijk Satin Dark Steel, Satin Gold, Satin Platinum en zwart mat. In combinatie met een in kleur passende mengkraan, greep of greeplijst creëert men in het interieur een harmonieuze uitstraling.

Naast de keuze aan mengkranen met edelstaal of PVD-gecoate oppervlakken, biedt Ostermann ook talrijke multifunctionele mengkranen met extra functies zoals waterfilter-, kokend watersysteem, sensor-, meet- of bruisfunctie.