Jordan opent vijfde vestiging in Nederland

Jordan opent vijfde vestiging in Nederland

In Rotterdam is de vijfde vestiging van Jordan Nederland BV geopend. De nieuwe vestiging heeft een 500 m² grote, lichtovergoten showroom en een ruim magazijn met genoeg opslagruimte voor afhaalklanten in de regio.

Jordan opent vijfde vestiging in Nederland

Voor klanten van de Nederlandse dochteronderneming van de in Kassel gevestigde Jordan Group is nu ook het brede JOKA-assortiment vloerbedekkingen, woontextiel wandbekleding, zonwering, tafels, accessoires en gereedschappen beschikbaar in het zuidwesten van het buurland. Daarnaast kunnen vloerleggers, binnenhuisarchitecten en timmerlieden de lichte, uitnodigende showroom gebruiken voor hun eigen advies of hun eindklanten laten adviseren door Jordan verkopers. 

Jordan opent vijfde vestiging in Nederland

Rotterdam is na Hengelo, Heerhugowaard, Eindhoven en Vlijmen de vijfde vestiging van Jordan Nederland.

Jordan opent vijfde vestiging in Nederland

Rotterdamse elementen in ontwerp Jordan Showroom

Een hoogtepunt is de inspirerende JOKA-showroom van 510 m², waarin het hele productassortiment overzichtelijk wordt gepresenteerd. Het interieurconcept werd gecreëerd door Jordan interieurontwerpster Kerstin Reinke, die verschillende Rotterdamse elementen verwerkte en de kosmopolitische flair van de stad perfect realiseerde. Ze implementeerde ook stilistisch de containers die typisch zijn voor de havenstad in de vorm van discrete scheidingswanden, zowel rechtop als horizontaal in de ruimte.

Foto v.l.n.r.: Mark Snoek, operationeel manager, Bram van Heusden, verkoop binnen-dienst, Dennis van Vugt, buiten-dienstmedewerker, Wilco Sluys, ves-tigingsmanager Rotterdam, Tim Pfundt, verkoop binnendienst en Bob Snoek, verkoopleider.