Intuïtief naar het perfecte voegenbeeld

Intuïtief naar het perfecte voegenbeeld

De nieuwe Actro 5D ladegeleider voor houten schuifladen van Hettich maakt niet alleen een snellere montage, demontage en nauwkeurige frontafstelling in vijf dimensies mogelijk – de hoge stabiliteit zorgt ook voor een blijvend mooi voegenbeeld.

Intuïtief naar het perfecte voegenbeeld

Met de geoptimaliseerde Actro 5D ladegeleider kunnen houten schuifladen nu nog intuïtiever en in vijf richtingen worden afgesteld: hoogte, zijde, neiging, diepte en radiaal kunnen zonder gereedschap en uitermate eenvoudig worden aangepast. Via de radiale verstelling worden openingen aan één kant of verspringingen van naast elkaar staande korpussen snel geëlimineerd.

Intuïtief naar het perfecte voegenbeeld

Perfect voegenbeeld

Het resultaat is een perfect voegenbeeld voor greeploos meubeldesign met een indrukwekkend oppervlakte-effect. De aangepaste zijverstelling van de verder ontwikkelde snapper maakt het instellen nog gemakkelijker en het ontgrendelen van de schuiflade met één druk op de knop merkbaar comfortabeler

Intuïtief naar het perfecte voegenbeeld

Dankzij het systeemconcept van Hettich kunnen verschillende ladegeleiders worden gebruikt voor houten schuifladen in een meubel, afhankelijk van de toepassing, gewichtsklasse en comfortvereisten – lade-afmetingen en korpusboringen komen altijd overeen. Als alleen een hoogteverstelling nodig is, kan als alternatief de Actro YOU ladegeleider worden gebruikt, die ook kan worden gebruikt voor het AvanTech YOU schuif-/frontladesysteem. De identieke schuifladeconstructie maakt ook probleemloos de upgrade naar de nieuwe Actro 5D ladegeleider mogelijk.