Inofec neemt Visker Interieurbouw over

11-05-2023
Inofec neemt Visker Interieurbouw over

Inofec neemt Visker Interieurbouw en Keukens over. Inofec (onderdeel van Sucom BV) koopt 100% van de aandelen van Visker Interieurbouw BV per 25 april 2023.

Inofec neemt Visker Interieurbouw over

Deze overname past perfect bij de strategie van Sucom en Inofec in het bijzonder. Los van juist de verschillende productportfolio’s lijken Visker en Inofec veel op elkaar: familiebedrijven met meer dan 30 jaar ervaring, betrouwbaar, kwalitatief goed, no-nonsense, eerlijk en plat georganiseerd. 

Beide organisaties opereren in hetzelfde werkgebied met andere producten, diensten én klanten. Inofec verwacht veel synergiën te kunnen bereiken door het leveren van losse en vaste meubelen en ziet bovenal uitbreidingsmogelijkheden in de dienstverlening in de vorm van totaalinrichting (‘total fit out’). De branches, die beide bedrijven bedienen, zijn: kantoren, onderwijs, overheid en zorg.

Inofec: perfect huwelijk

Thieu Visker: “Toen we in gesprek waren, voelde het goed om mijn bedrijf aan Inofec te verkopen. De stijl in de gesprekken over overdracht aan Inofec waren open, eerlijk en vooral duidelijk. Daar houd ik van!”

Bert Bakkeren (Inofec/Sucom): ”Visker voldeed aan alle zoekprofielcriteria die wij hebben opgesteld voor onze zoektocht; een zogenaamd perfect huwelijk”.