iL Office wordt BeSpark en versterkt positie

16-06-2023
iL Office wordt BeSpark en versterkt positie

iL Office, de Design & Build project- en kantoorinrichter uit Amsterdam, heet voortaan BeSpark. iL Office bouwde de afgelopen jaren een sterke positie op bij eindgebruikers van kantoren. Sinds 2022 richten zij zich ook op ontwikkelaars en gebouweigenaren.

iL Office wordt BeSpark en versterkt positie

Met de naam BeSpark richt het bedrijf zich nog meer op het creëren van bijzondere concepten waarin professionals optimaal kunnen presteren én ontspannen. Daarbij kijkt BeSpark naar wat een organisatie uniek maakt. De organisatiecultuur is de inspiratie voor het interieur met de perfecte vibe.

BeSpark verwijst naar zakelijke vonk

“Deze nieuwe naam en positionering zijn een belangrijke mijlpaal binnen ons bedrijf en het past binnen de verandering in de markt. Het kantoor is steeds vaker vooral de plek waar je met collega’s samenkomt. Een werkomgeving moet uitnodigen tot inspiratie en mensen verbinden. De plek waar de vonk zakelijk gezien overspringt en mensen graag geïnspireerd worden. Dit laatste inspireerde ons voor onze nieuwe naam: BeSpark, een verwijzing naar de zakelijke vonk,” aldus Iwan de Leeuw, oprichter van iL Office en CEO bij BeSpark.