HPL-deurbekleding voor hoge kwaliteit

05-09-2023
HPL-deurbekleding voor hoge kwaliteit

Ben je voor je project op zoek naar deurbekleding van hoge kwaliteit die slijtvast is en stoot- en krasbestendig, en die niet verbleekt en onderhoudsvriendelijk is? Dan vind je vast een oplossing in de nieuwe collectie HPL voor deuren van Unilin Panels.

HPL-deurbekleding voor hoge kwaliteit

De collectie HPL voor deuren is verkrijgbaar in drie formaten die altijd op voorraad zijn. Bovendien is er ook steeds een bijpassende standaard HPL-plaat direct verkrijgbaar, zodat je in het hele interieur een perfect afgestemde look kan creëren: deuren, wanden, bureaus, open kasten en ander meubilair in identieke, hoogstaande stijl, met robuust oppervlak dat weinig onderhoud vraagt.

HPL-deurbekleding voor hoge kwaliteit

HPL voor deuren is er in een breed scala van houtdessins, waarvan een deel met gesynchroniseerde structuur, exclusief voor Unilin Panels. Dankzij deze oppervlaktetechnologie ziet en voelt het allemaal nog echter, door de perfect gesynchroniseerde structuur en de nerf die over het hele deuroppervlak doorloopt.

HPL-deurbekleding voor hoge kwaliteit

HPL-supermat antivingerafdruk

Bij de houtpatroonopties horen ook vier decors uit het bekroonde Master Oak-assortiment met synchrone oppervlaktestructuur. Met 20 keer meer structuur en diepte dan gewone HPL-afwerkingen met houtdessin is Master Oak met zijn ongelooflijk authentieke uitstraling een slijtvast alternatief voor echt eikenfineer.

Met HPL voor deuren van Unilin Panels kan je ook vingerafdrukken en vegen weren, dankzij HPL-supermat met antivingerafdruktechnologie.