HIMACS op Marbella Design & Art

HIMACS op Marbella Design & Art

HIMACS, gevormd door de deskundige handen van het prestigieuze interieurontwerpbureau Nothingstudio, neemt deel aan Marbella Design & Art van 2 tot 12 november 2023.

HIMACS op Marbella Design & Art

De compositie  van Angelina Sanz (het creatieve brein achter Nothingstudio), in samenwerking met Hüest, is geïnstalleerd op stand LD8  en heeft de perfecte verbinding gevonden tussen natuur en technologie, waardoor een harmonieuze en zeer zintuiglijke sfeer ontstaat. Gebaseerd op het concept van ‘Oasis’, levert deze ruimte een uitbarsting van organische texturen en kleuren, die doen denken aan woestijnduinen ingesloten in een mantel van rust en elegantie in een wildernis voor bezoekers.

HIMACS op Marbella Design & Art

Het oneindige vermogen om HIMACS te thermovormen en te vormen, evenals de brede beschikbaarheid van texturen en kleuren, betekende dat een geweldige productie mogelijk was voor dit project.

HIMACS op Marbella Design & Art

HIMACS in woestijn tinten

Met het oog op het woestijnthema van de ruimte, zijn de gekozen HIMACS-tinten voorzien van tinten die zijn geïnspireerd op vulkanisch gesteente uit het Volcanics-assortiment, de elegante tinten van Aurora (onderdeel van de Marmo-collectie) en de magnetische Emerald, uit het fantastische, etherische Lucent-assortiment. Een van de meest onderscheidende kenmerken van de Lucent-collectie is de doorschijnendheid, waardoor ontwerpers kunnen spelen en experimenteren met licht.