HIMACS kastfronten en werkbladen

07-09-2023
HIMACS kastfronten en werkbladen

HIMACS werd geselecteerd voor de kastfronten en werkbladen in het kantoor, ontwerphub en werkplaats van Gerdesmeyer Krohn Office for Design in Keulen.

HIMACS kastfronten en werkbladen

Bij het ontwerpen van het interieur van een ontwerpstudio is het belangrijk om rekening te houden met zowel esthetische impact als bruikbaarheid en hygiëne. De Sapphire- en Maui-elementen geven de ruimte een eigentijdse look en feel met een verfijnd palet dat een gevoel van buiten, naar binnen brengt.

HIMACS kastfronten en werkbladen

Het Gerdesmeyer Krohn Office for Design in Keulen, opgericht in 2015 door Christoph Gerdesmeyer en Jonas Krohn, is gespecialiseerd in product- en interieurontwerp en creëert individuele ontwerpoplossingen voor zowel nationale als internationale klanten. Gelegen in het pand van een oude slotenmakerij, biedt hun nieuwe kantoor veel ruimte voor het team van 10, met hoge plafonds en veel natuurlijk licht.

HIMACS kastfronten en werkbladen

Nieuw interieur met HIMACS

Omdat ze experts zijn in design, was Gerdesmeyer Krohn in staat om het nieuwe interieur zelf te creëren, te renoveren en hun nieuwe omgeving mat HIMACS aan te passen aan de behoeften van hun innovatieve ontwerpstudio. Het resultaat bestaat uit een voorkamer die nu dienst doet als showroom en ontmoetingsruimte, een centrale hub voor het planningsteam en een werkplaats aan de achterzijde.