Hettich en FGV plannen een gezamenlijke toekomst

11-09-2023
Hettich en FGV plannen een gezamenlijke toekomst

Een bijzondere stap voor beide bedrijven: onder voorbehoud van goedkeuring door de mededingingsautoriteiten is de Hettich Group uit Duitsland van plan alle aandelen in de Italiaanse FGV Group over te nemen.

Hettich en FGV plannen een gezamenlijke toekomst

Na de fusie willen de twee bedrijven elkaars sterke punten aanvullen om bestaande bedrijfsactiviteiten voortdurend te ontwikkelen en hun klanten nog betere oplossingen met toegevoegde waarde te bieden.

Aangezien zowel Hettich als FGV onafhankelijke merken en bedrijven binnen de totale Hettich Group blijven, zullen klanten van beide bedrijven hun vertrouwde contacten behouden, zelfs na de geplande fusie, zodat de klantenservice gewoon doorgaat. De ervaren managementteams zorgen voor de nodige continuïteit en voortdurende gezamenlijke ontwikkeling.

Hettich en FGV: op de achtergrond nauw samenwerken

"We zullen in de toekomst op de achtergrond nauw samenwerken. Onze klanten zullen de service blijven ontvangen van hun gevestigde contacten, die ze allemaal kennen en waarderen", benadrukken Silvana Riboldi, Head of Sales bij FGV, en Uwe Kreidel, Managing Director Sales and Marketing bij Hettich samen. 

Hettich en FGV delen gemeenschappelijke waarden: twee Europese familiebedrijven met een lange geschiedenis in een gemeenschappelijke industrie, die op een nuchtere en verantwoordelijke manier handelen, altijd met het oog op de volgende generaties.