Häfele introduceert innovatief systeem voor afvalscheiden

Producten 23-07
Häfele Afvalemmersysteem voor lades
Häfele Afvalemmersysteem voor lades

Keukenafval scheiden een gedoe? Met Häfele niet meer dankzij een slimme maar eenvoudige innovatie: het Häfele Afvalemmersysteem. Geschikt voor alle keukens, zowel nieuw als bestaand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. En het installeren gaat snel en eenvoudig. Het systeem telt bovendien twee unieke ontwerpvondsten: een gepatenteerde verstelbare bodemklem, waardoor de afvalemmers perfect passen in élke gangbare lade én een speciaal spanframe om afvalzakken niet te laten opbollen.

Häfele Afvalemmersysteem voor lades
Häfele Afvalemmersysteem voor lades

Häfele is al jaren wereldwijd marktleider in meubelbeslag en meubelverlichting. Met het Afvalemmersysteem zet Häfele weer een vernieuwende stap om het professionals in de interieur- en keukenbouw makkelijk te maken.

Te plaatsen achter draaideuren of in lades

Het systeem past moeiteloos achter elke deur of in elke gangbare lade. Er zijn twee mogelijkheden:

-        Ruimte over in keukenlades? Voor lades is een modulair systeem ontwikkeld dat bestaat uit een of meerdere afvalemmers. Dit systeem is als set of los verkrijgbaar in drie hoogtes en meerdere afmetingen, dus er is altijd een combinatie en indeling die past. Het systeem is eenvoudig - zonder schroeven - te monteren in elke gangbare lade van 400 tot 500 mm dankzij de gepatenteerde verstelbare bodemklem.

-        Weinig ruimte? Dan bieden de afvalemmers voor draaideuren in 2 varianten een ideale oplossing. Met de grote inhoud en extra grote openingshoek maken ze opruimen een peuleschil. De emmers worden standaard geleverd met een klein schap voor het opbergen van reservezakken, schoonmaakspullen en meer. Als extra optie is een verdeler leverbaar die het mogelijk maakt om - tegelijkertijd - meerdere zakken in één emmer te klemmen. Zo kan iedereen afval scheiden in een handomdraai. Ook kan de emmer heel eenvoudig worden verwijderd om schoon te maken dankzij de handige borgpen.

Häfele Afvalemmersysteem voor lades
Häfele Afvalemmersysteem voor lades

Häfele afvalemmersysteem is uit te breiden met handige extra’s

Afvalemmeremmers voor lades:

-        Elke emmer is desgewenst te leveren met een deksel om onaangename geurtjes tegen te gaan.

-        Klanten kunnen kiezen voor een speciaal spanframe met een kleine inkeping in de hoeken, dat voorkomt dat de afvalzak hinderlijk opbolt bij het plaatsen. De tweede handige innovatie van Häfele bij dit systeem!

-        De 11 emmersets zijn uitgerust met een uittrekbaar schap of een plank waarop je je schoonmaakmiddelen, reservezakken, etc. overzichtelijk kunt bewaren.

Afvalemmers voor draaideuren:

-        Praktische verdeler voor het plaatsen van meerdere zakken tegelijk in één afvalemmer