Geberit sanitairpartner Circuit Zandvoort

Geberit sanitairpartner Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort en Geberit zijn een frisse en meerjarige samenwerking aangegaan. Als official sanitary partner van Circuit Zandvoort biedt Geberit een nieuwe standaard voor hygiëne, comfort en duurzaamheid in de sanitaire faciliteiten van het circuit.

Geberit sanitairpartner Circuit Zandvoort

De samenwerking omvat alle sanitaire faciliteiten op het circuit, waaronder de sanitaire voorzieningen op de VIP-galerij. Deze worden van een update voorzien en zijn speciaal ontworpen om de zakelijke markt te bedienen. Circuit Zandvoort en Geberit begrijpen het belang van comfort en kwaliteit, vooral voor zakelijke gasten, en streven ernaar een eersteklas ervaring te bieden.

Een van de uitgangspunten van deze samenwerking is de introductie van de Geberit AquaClean Sela douchewc. Dit geavanceerde toilet combineert elegantie en innovatie, waardoor bezoekers van Circuit Zandvoort kunnen genieten van een ongeëvenaarde en frisse toiletervaring; het toilet reinigt het onderlichaam namelijk met warmwater. Hierdoor wordt niet alleen optimaal comfort, maar ook hygiëne van topklasse geboden middels de ingebouwde reinigingsfuncties.

Geberit wordt ‘preferred supplier’

Geberit wordt tevens 'preferred supplier' voor (nieuw)bouwprojecten op het circuit. Geberit zal zijn expertise en hoogwaardige sanitaire oplossingen inzetten om deze projecten naar een hoger niveau te tillen en de bezoekers van het circuit een unieke en comfortabele ervaring te bieden op het gebied van functionaliteit en design.