Ga nooit van huis zonder je tyraps

17-10-2022
Ga nooit van huis zonder je tyraps

Tyraps zijn van die producten die je eigenlijk altijd in huis moet hebben. Ze zijn misschien wel het meest handige soort gereedschap wat er bestaat. Super stevig en je bevestigd er makkelijk items mee. In dit artikel leggen we je uit wat je met tyraps kan doen. Laat je inspireren!

Ga nooit van huis zonder je tyraps

1. Kabels uit de knoop halen

Niets is vervelender dan van die kabels die continue in de knoop raken onder je bureau, naast je bed of achter de televisie. De oplossing hiervoor zijn tyraps, want deze dienen perfect als kabelbinders. Haal de kabels uit de knoop en bind een tie-wrap om iedere kabel. Doe vervolgens tussen iedere kabele en tyrap om de eerder gebonden tyrap heen zodat je de kabels goed gescheiden kunt houden.

2. De houder voor je telefoon

Ben jij een seriekijker op je telefoon? Dan is dit een echte hack voor jou. Houd je telefoon in de landschapstand en bind er twee tyraps om het uiteinde heen. Zorg ervoor dat de sluiting aan de onderkant zit en je kunt je telefoon zo neerzetten op de tyraps. Zo hoef je je telefoon niet meer vast te houden.

3. Snel een map maken

Soms moet je wat belangrijke papieren die je niet digitaal kunt opbergen, in je huis opbergen. Als je geen map in huis hebt, kun je deze dus ook met tyraps en karton maken. Gebruik twee stukken karton voor de kaft en doe daartussen de belangrijke papieren. Maak twee gaatjes met een perforator en bindt alles bij elkaar met de tyraps.

4. Een stekkerdoos ophangen

De tijd van rondslingerende stekkerdozen is voorbij! Je kunt deze makkelijk ophangen met tyraps. Doe twee tyraps losjes om de stekkerdoos en bindt nog een tyrap om de eerste twee tyraps. Je krijgt zo een lusje dat je kunt bevestigen aan twee haakjes op de plek waar je de stekkerdoos wilt hangen.