Frisse kleur voor trendy meubels

13-07-2022
Frisse kleur voor trendy meubels

Twee jaar geleden heeft Pantone de kleur Classic Blue als ‘Color of the Year’ benoemd. De maritieme, feel-good kleur is nu één van de meestgevraagde trendkleuren in de meubelbouw. Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad.

Frisse kleur voor trendy meubels

Volgens verschillende studies is blauw voor veel mensen wereldwijd de lievelingskleur. De kleur herinnert aan de blauwe hemel of de zee. Een blauwe ruimte wordt vaak als ontspannend en rustgevend ervaren. In het uitgebreide assortiment van Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer de passende kanten.

Alpenmeer, Mauritiusblauw, Rhodosblauw, Atlantische Oceaan... door de namen van de kanten krijgt men al zin in de volgende vakantie. Het scala van de blauwe kanten varieert van ingetogen blauwgrijs naar zuiver ultramarijn tot maritieme oceaan- en petrolnuances.

Wie graag sterk uiteenlopende blauwtinten in één interieur wil combineren, kan voor een passende uitstraling ervoor kiezen om dit samen met lichte houtsoorten of klassiek wit te combineren.

Binnen de verschillende stijlen kan er ook gebruik gemaakt worden van verschillende structuren. Wie van klassiek houdt, kan bijvoorbeeld kiezen voor een miniperl-oppervlak. Voor het vormgeven van moderne meubels kan er gekozen worden voor een Excellent Mat oppervlakte.