Franke onderscheiden met vijf prestigieuze awards

12-05-2023
Franke Mythos Masterpiece
Franke Mythos Masterpiece

Franke is onderscheiden met vijf prestigieuze awards: twee bij de Red Dot Awards 2023 en drie bij de iF Design Awards 2023.

Franke Mythos Masterpiece
Franke Mythos Masterpiece

Het winnende geïntegreerde systeem van Franke is het resultaat van de combinatie van de juiste elementen met een opmerkelijk innovatief ontwerp.

Franke Active Twist Black Matte
Franke Active Twist Black Matte

Met een scherpe focus op het creëren van geïntegreerde systemen die vorm en functie naadloos laten samensmelten, heeft Franke Home Solutions opnieuw aangetoond in staat te zijn om uitzonderlijke producten te leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen.

Franke All-In
Franke All-In

De vakjury van de Red Dot Design Awards eerde Franke voor de nieuwe Icon Semi-Pro. Bij de iF Design Awards 2023 werd Franke geëerd voor de All-In, de Kubus 2 en Active Twist in de Black Matte-versie. De hoofdrolspeler, die bij beide gelegenheden werd uitgereikt, is de Mythos Masterpiece Collection.

Franke presenteert exclusieve premium producten

De Mythos Masterpiece collectie is een exclusieve reeks premium producten die zorgvuldig zijn samengesteld met de nadruk op zowel esthetiek als functionaliteit. Deze collectie biedt design liefhebbers de vrijheid om een echt unieke en unieke look te creëren.

Met zijn prachtige roestvrijstalen spoelbakken, kranen, zeepdispensers, afvoerset, drukknoppen en spoelaccessoires is de Mythos Masterpiece collectie een verfijnde toevoeging aan elk huis.