Franke-afzuigkap voor elke keuken

Keukens en badkamers 11-03
Franke-afzuigkap voor elke keuken

Franke Home Solutions presenteert de Maris Modular afzuigkap, met een ontwerp dat zich aanpast aan elke keuken, compleet met dimbare verlichting voor de perfecte balans tussen gebruiksgemak en schoonheid. 

Franke-afzuigkap voor elke keuken

De afzuigkap biedt de optie om alleen de centrale 60cm afzuigkapmodule te installeren in keukens met beperkte wandruimte of om planken toe te voegen aan één of beide zijkanten om extra opbergruimte te integreren in grotere keukens.

Franke-afzuigkap voor elke keuken

Daarnaast doet Maris Modular geen concessies op het gebied van design en geeft het een moderne uitstraling aan de keuken met rookgrijs glas en matzwarte metalen frames voor een bijzondere en eigentijdse look die een vleugje verfijning toevoegt aan de keuken. 

Franke-afzuigkap voor elke keuken

Franke-afzuigkap met energieklasse A

De Maris Modular van Franke kan zowel in de afzuig- als in de recyclagemodus worden geïnstalleerd, wat nog meer flexibiliteit toevoegt aan de behoeften en voorkeuren van de keuken. De afzuigkap levert een krachtige ventilatie met een robuuste 620 m³/u in de maximale snelheid en een indrukwekkende 720 m³/u in de intensieve modus met een energieklasse A.

Naast de uitstekende prestaties levert de Maris Modular ook een probleemloze, intuïtieve ervaring met de vlakke tiptoetsbediening.

De Maris Modular heeft een verzonken LED-bar met dimfunctie.