Flexibel en ergonomisch vormgeven

Producten 10-05
Flexibel en ergonomisch vormgeven

Voor het vormgeven van een thuiswerkplek, een kantoorruimte of een kinderkamer voldoen de in hoogte verstelbare REDOCOL e-Desk bureau-onderstellen aan alle wensen en eisen van de (eind)klant.

Flexibel en ergonomisch vormgeven

Het bureau-onderstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse bedieningssystemen. Bovendien zijn er talrijke toebehoren verkrijgbaar om de werkplek geheel naar de wensen en eisen van de (eind)klant vorm te geven.

Het model REDOCOL e-Desk Pro aan voor het vormgeven van individuele werkplekken en kantoorruimtes is verkrijgbaar in 4 kleuren en door de elektronisch in hoogte verstelling kan het bureaublad traploos in elke gewenste hoogte van 600 - 1250 mm ingesteld worden. Het onderstel is belastbaar tot en met 120 kilogram. De elektronische besturing heeft een memory-functie om 4 gewenste hoogtes te programmeren. Met het passende aanbouwonderdeel kan de e-Desk Pro worden uitgebreid tot een 90°-hoekoplossing.

Ook voor vormgeven thuiswerkplek

De REDOCOL e-Desk Eco is ook in 4 kleuren verkrijgbaar en is ideaal voor het vormgeven van een thuiswerkplek. De hefzuilen zijn 2-traps in hoogte verstelbaar en zijn belastbaar tot en met 100 kilogram. Door middel van de elektronisch in hoogte verstelling kan het bureaublad traploos in elke gewenste hoogte van 700 - 1180 mm ingesteld worden. Het bureau-onderstel kan men op elk gewenst moment uitbreiden met een bediening met memory-functie.