Exclusiviteit zonder compromissen

16-11-2022
Exclusiviteit zonder compromissen

Edizione Lusso is de exclusieve versie van de Mito-reeks van Occhio, met luxe materialen zoals het fijnste Ascot-leder, massief marmer en black phantom, een nieuw soort afwerking.

Exclusiviteit zonder compromissen

Edizione Lusso is beschikbaar in verschillende stijlwerelden voor de hele Mito-familie, voor iedereen die geen compromissen wil sluiten als het om de exclusiviteit van het interieur gaat.

Exclusiviteit zonder compromissen

De Mito-familie van Occhio overtuigt door uitmuntend design, licht van de hoogste kwaliteit en de typische ‘joy of use’ van Occhio. De boogarmaturen Mito raggio en Mito largo zorgen voor exclusiviteit op het hoogste niveau. Als Edizione Lusso inspireren ze met zorgvuldig geselecteerde en met de hand uitgezochte materialen die een harmonieuze eenheid vormen.

Exclusiviteit zonder compromissen

Ze zijn in drie stijlwerelden verkrijgbaar:

vivo – combineert groen Guatemala marmer, exquise grijs leder en de mysterieus wisselende phantom-afwerking tot een elegant geheel.

caldo – elegante harmonie tussen bruin Emperador marmer, het fijnste bruine leder en phantom voor de head.

scuro – markant samenspel van zwart Marquina marmer, stevig zwart leder en black phantom, de nieuwe, bijzonder expressieve afwerking.

Daarnaast zijn de pendel- en plafondarmaturen Mito sospeso, Mito soffitto en Mito aura samen in zes verschillende materiaalwerelden verkrijgbaar.