Europese roadshow 2023 toont topinnovaties

03-03-2023
Europese roadshow 2023 toont topinnovaties

De klantgerichte formule 'Hettich on tour' loopt al sinds 2020 en is nu aan het vierde seizoen begonnen: van maart tot en met november 2023 rijden opnieuw twee compacte Hettich-voertuigen dwars door Europa. En natuurlijk hebben ze van Portugal tot Litouwen de nieuwste product high-lights van Hettich in hun bagage.

Europese roadshow 2023 toont topinnovaties

Ook vorig jaar was Hettich met twee showtrucks op pad op het continent: meer dan 80.000 gereden kilometers, honderden afspraken en talloze gesprekken met klanten en partners van Noorwegen tot Italië en van België tot Polen tonen de aanhoudende aantrekkingskracht van 'Hettich on tour'.

Europese roadshow 2023 toont topinnovaties

In het vernieuwde interieur presenteert Hettich onder andere de gloednieuwe Novisys scharnierfamilie. Deze zeer economische oplossing zal de markt voor gedempte scharnieren in een stroomversnelling brengen.

Natuurlijk presenteert Hettich ook zijn beproefde Sensys premium draaideurscharnier in de exclusieve donkere kleur obsidiaan en met een nieuwe 'Push to open Silent' functie.

Met de drie systemen TopLine XL, SlideLine M en Wingline L toont Hettich zijn bijzondere expertise op het gebied van schuiven en vouwen.

Veel emotie en topdesign worden beloofd door het AvanTech YOU-ladeplatform met 'Illumination' led-lichtsignatuur en het Cadro aluminium kader-systeem, eveneens met geïntegreerde verlichtingstechnologie.

Waar en wanneer 'Hettich on Tour' stopt is hier te volgen.