Europees kampioenswaardige machines voor EuroSkills

07-08-2023
Europees kampioenswaardige machines voor EuroSkills

EuroSkills 2023 in Danzing, Polen, wordt gehouden tussen 5 en 8 september. De achtste editie van de tweejaarlijkse EuroSkills-wedstrijd wordt beschouwd als het grootste evenement op het gebied van beroepsonderwijs en -training en geavanceerde vaardigheden.

Europees kampioenswaardige machines voor EuroSkills

Binnen hun werkveld strijden 600 young professionals onder de 25 jaar uit 32 verschillende landen in 43 beroepen tegen elkaar om de titel van Europees Kampioen. Op dit evenement worden zo'n 100.000 toeschouwers verwacht. Als Gold Sponsor van de European Skills Championships van dit jaar in Polen ondersteunt het familiebedrijf Felder Group opnieuw de Skills Carpentry and Cabinetmakers-competitie met hoogwaardige houtbewerkingsmachines uit Oostenrijk.

Ook EuroSkills 2018 en 2021

Al vele jaren promoot de Felder Group jonge houtbewerkers op nationaal en internationaal niveau. Felder heeft een uitgebreid assortiment machines bijgedragen aan eerdere wedstrijden op mondiaal, internationaal en nationaal niveau. Meest recent de WorldSkills in Abu Dhabi 2017, de EuroSkills in Boedapest 2018, de AustrianSkills in Salzburg 2018 en de EuroSkills in Graz 2021.

Een breed scala aan verschillende machines is nodig voor de timmerwedstrijden op de Europese kampioenschappen beroepsonderwijs om alle deelnemers flexibele verwerkingsmogelijkheden te bieden. Dankzij de grote verscheidenheid is het uitgebreide assortiment machines van de Felder Group bij uitstek geschikt voor deze taak, wat de voorkeur gaf aan de selectie als Gold Partner.