Eilandkap met liftsysteem van berbel

20-09-2023
Eilandkap met liftsysteem van berbel

berbel presenteert de actuele productinnovaties voor najaar 2023 op de vakbeurs area30 in Löhne. Daartoe behoort onder meer de Skyline Edge eilandkap met liftsysteem in de varianten Base en Play.

Eilandkap met liftsysteem van berbel

Beiden zijn te bedienen met een nieuwe, gebruiksvriendelijke app en met de nieuwe afstandsbediening. De Play-variant gaat een stap verder en kan ook via handbewegingen worden bediend en bovendien beschikt het model over de nieuwe Motion Lights-effectverlichting.

Eilandkap met liftsysteem van berbel

Daarnaast presenteert berbel het instapmodel in de Ergoline-serie hoofdvrije kappen: de Ergoline Base. Deze afzuigkap overtuigt niet alleen door het moderne en aantrekkelijke design, maar ook door de efficiënte afzuigcapaciteit. Met de Ergoline Base krijgen klanten een kwalitatief hoogwaardig product tegen een aantrekkelijke instapprijs.

berbel: licht en emotie in de woonruimte

Andreas Wolfsholz, Managing Director van berbel: "Met de nieuwe topproducten uit de Skyline-serie spelen we in op de sterke trends rond het thema licht en emotie in de woonruimte, die belangrijk zijn bij het ontwerpen van de huidige open indelingen van kook- eet- en woonruimten. We kijken ernaar uit onze producten te presenteren op area30 en verheugen ons op interessante discussies met bezoekers en hun feedback.”