Eenvoudig minder stof op het werk

Gereedschap 31-05
Eenvoudig minder stof op het werk

Bosch heeft een reeks stofafzuigoplossingen die professionals in de bouw en industrie een eenvoudige manier bieden om stof tijdens het werk te verminderen.

Eenvoudig minder stof op het werk

De nieuwste toevoeging, de GAS 18V-12 MC Professional, is de eerste M-klasse stofafzuiger in het Professional 18V-systeem, waardoor hij geschikt is voor taken zoals het afzuigen van kwartsstof afkomstig van betonverwerking en andere activiteiten.

Eenvoudig minder stof op het werk

Een stofarme omgeving beschermt ook gereedschap en toebehoren, zorgt voor een helder zicht en maakt nauwkeuriger werken mogelijk.

Eenvoudig minder stof op het werk

Het uitgebreide Bosch-assortiment omvat speciale stofoplossingen voor boren en beitelen, waaronder stofafzuigboren en -beitels, stof-afzuigkappen voor haakse slijpers, evenals diverse nat-/droogzuigers die met het Click & Clean-systeem rechtstreeks aan elektrisch gereedschap kunnen worden bevestigd.

Minder stof bij werken met elektrisch gereedschap

Bovendien biedt Bosch nu een autostartsysteem voor alle bestaande gesnoerde stofzuigers in zijn assortiment, zodat gebruikers minder stof hebben bij het werken met elektrisch gereedschap. De autostartkit, bestaande uit de GCT 30-42 Professional zender en de GCA 30-42 Professional ontvanger, is ook merkneutraal.

- Hoge veiligheid en gezondheid

- Flexibel en comfortabel in gebruik, met korte insteltijd

- Eerste M-klasse 18V stofzuiger in het Bosch-assortiment

- De merkoverkoepelende autostartkit zorgt voor minder stof bij het werken met elektrisch gereedschap