Een project waar alles in zit

19-01-2023
Een project waar alles in zit

Boutique Hotel Helder in Renesse is een écht niche-project. Compact met slechts 16 hotelsuites, maar daardoor uniek en uiterst luxe.

Een project waar alles in zit

Niet alleen luxe en exclusief in de uitvoering en uitrusting van het hotel, maar ook high-end als het gaat om services en diensten op maat.

Video: Jerko Productions, Goes.

Zo genieten de gasten hier iedere dag van een à la carte ontbijt en kunnen zij mooie producten aankopen in het hotel om een ‘vleugje’ van de luxe ervaring ook mee te kunnen nemen naar huis.

Kortom, een project waar alles in zit en dat ook model staat voor het gehele proces dat TEAMforREAL in haar dagelijkse praktijk doorloopt; van het ‘scouten’ van een goede locatie tot het ontwikkelen en realiseren van een project en het ‘in bedrijf stellen’ daarvan middels oprichting van de Vereniging van Eigenaars en natuurlijk via de dienstdoende (hotel)exploitant Kloeg Collection.

TEAMforREAL is steeds alert op nieuwe locaties en projecten en daarom vond zij het ook tijd om marktpartijen nog ééns een extra inzage te geven in haar aanpak en werkwijze en hoe kan dat nu beter dan middels een film met een actueel project als concrete referentie en ‘model’.