Eccentric Elegance als thema van Artifort

Meubels 28-05
Muse
Muse

Met Eccentric Elegance als thema presenteert Artifort een nieuw meesterwerk in eenvoud tijdens Design District in Rotterdam: Muse.

Muse
Muse

Met een uitzonderlijk comfort nodigt de Muse bank uit tot goede gesprekken en ontspanning, in zowel openbare ruimtes als thuis. Het is een ode aan de zachte, organische Artifort ontwerpen uit de jaren 1960 en 1970. Naast de introductie van de Muse bank keren twee designiconen van Geoffrey D. Harcourt RDI terug in de collectie: de middelgrote fauteuils F504 en F506.

504
504

Met het thema Eccentric Elegance laat Artifort ideeën zien over het vinden van balans tussen gedurfde, eigenzinnige details en tijdloze, klassieke schoonheid voor kantoren, hospitality en openbare ruimtes. De nieuwe ontwerpen worden getoond naast sterke ontwerpen uit de Artifort collectie: Ribbon®, Aloa barkruk, Beso barkruk, Terp en Balans Mini.

506
506

Artifort en Lande in één stand

Tijdens Design District staan de merken Artifort en Lande gezamenlijk op één stand. Naast de Artifort noviteiten pre-lanceert het merk Lande een nieuw tafelconcept: Node.

Geïnspireerd door de modernistische esthetiek omarmen de mid-size fauteuils F504 en F506 een harmonieus samenspel van vloeiende rondingen en strakke lijnen, waardoor een uitnodigende zitervaring ontstaat die zowel royaal als eigentijds is. 

Met zijn ergonomische silhouet en meesterlijke vakmanschap straalt deze draaifauteuil een allure uit die elke ruimte transformeert tot een oase van stijl en verfijning. Niet voor niets is in 2024 door Artifort de F504 en F506 weer in productie genomen met een lichte wijziging aan het stalen onderstel.