E-Desk in antracietgrijs

30-01-2023
E-Desk in antracietgrijs

Zwart, wit & zilver ... zijn de meest aangeboden kleuren voor elektronisch in hoogte verstelbare tafel- en bureau-onderstellen. Keuken-, meubel- en interieurbouwers die klanten iets bijzonders willen bieden, kunnen bij Ostermann de REDOCOL e-Desk ook in de trendkleur antracietgrijs bestellen.

E-Desk in antracietgrijs

Het onderstel is verkrijgbaar in twee varianten (Eco en Pro) en in 4 kleuren (verkeerswit, gitzwart, blank aluminiumkleurig en antracietgrijs).

Antraciet past net zo goed bij lichte en donkere houtsoorten, als bij klassieke kantoormeubelen in wit of grijs. Wanneer men de kopse kant afwerkt met de bij het onderstel passende ABS kant Terril miniperl, ontstaat er een individuele en bijzonder harmonieuze uitstraling.

Met de twee varianten Eco en Pro biedt Ostermann voor elke toepassing een passende oplossing. De modellen verschillen in het aantal trappen, de belastbaarheid en het comfort van de besturing. De Eco-versie heeft bijvoorbeeld 2-traps hefzuilen, is belastbaar tot 100 kg en kan traploos in elke gewenste hoogte van 700 tot 1180 mm worden ingesteld. De Pro-versie scoort op deze drie punten iets beter. Het model heeft 3-traps hefzuilen, is belastbaar tot 120 kg en biedt meer flexibiliteit met een hoogte tussen 600 en 1250 mm.