Designschakelaars van echt metaal

28-02-2023
Designschakelaars van echt metaal

De afdekkingen van de JUNG-draaidimmers en kamerthermostaten hebben een make-over gekregen en de populaire JUNG-contactdozen met USB-aansluiting en JUNG Quick Charge® zijn nu nog stijlvoller. Het geheim? Echt metaal.

Designschakelaars van echt metaal

Waar schakelaars en contactdozen vroeger louter functioneel waren, zijn ze tegenwoordig een integraal onderdeel van een doordacht en stijlvol interieur. JUNG gaat nog een stap verder en kiest voor kleuren, materialen en designs die van de schakelaars echte blikvangers maken in zowel minimalistische als expressieve interieurs. Geheel in lijn met de traditie van het bedrijf, die oorspronkelijk focuste op metaalbewerking, produceert JUNG in zijn eigen metaalatelier hoogwaardige schakelaars van echt metaal of met metaallook.

Designschakelaars van echt metaal

Mat of gelakt aluminium, glasparelgestraald edelstaal, geborsteld messing of verchroomd metaal: elke dag creëren de vaklui van JUNG schakelaars van metaal, met oog voor de kleinste details. Enkele nieuwe toevoegingen in het assortiment zijn de innovatieve JUNG-contactdoos met USB-poorten en JUNG Quick Charge®, en de nieuwe draaidimmers en kamerthermostaten van echt metaal.

Met zijn doorgedreven precisie, gevoel voor stijl en vakkennis is JUNG al 110 jaar een pionier in zijn vakgebied. Het bedrijf heeft zijn producten altijd in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd, en beschikt over bijzonder veel ervaring op het gebied van metaalbewerking.