Designkeuken met duurzame materialen

08-09-2022
Designkeuken met duurzame materialen

Het stijlvolle design Bordo van Kvik is in het najaar van 2022 beschikbaar in twee nieuwe kleuren: Clay en Arizona beige. Kleuren waarmee je een natuurlijke en rustige sfeer in huis creëert.

Designkeuken met duurzame materialen

Bordo is het prototype van Deens design en combineert eenvoud en strakke lijnen met organische materialen. Als een van de bestverkochte keukens van Kvik is het een bewezen tijdloos ontwerp. Kvik laat zien dat een designkeuken in combinatie met duurzame materialen niet duur hoeft te zijn.

Claus Johnsen, head of design bij Kvik: ‘Een aantal jaren geleden verkochten we bij Kvik vrijwel alleen witte keukens. Tegenwoordig is dat wel anders. Zo is Bordo black ontzettend populair. De trend van wit naar kleur laat zien dat we steeds meer durven, zolang we met effen en rustige tinten werken om de tijdloze look te behouden. Daarom hebben we ervoor gekozen de Bordo in twee nieuwe warme tinten te lanceren.’

Het zijn de details die een keuken afmaken en een eigen karakter geven. Door diverse materialen, accessoires en kleuren met elkaar te combineren, creëer je een opmaat design. Bovendien kunnen ze je keuken een nieuwe look geven wanneer je toe bent aan vernieuwing. Zo kun je bij Kvik kiezen voor diverse werkbladen, keukenkasten, handgrepen, accessoires en kranen in verschillende ontwerpen, kleuren en materialen.