Design meubelrolluiken van glas

Design meubelrolluiken van glas

Het assortiment meubelrolluiken bij Ostermann is verder uitgebreid. De kant-en-klare rolluikbox Glass-Line 40 biedt een transparant design. Het wordt op maat gemaakt en binnen zeer korte tijd montageklaar geleverd.

Design meubelrolluiken van glas

Met Glass-Line 40 presenteert Ostermann een designsterke en montageklare rolluikenbox. Dankzij de moderne, matte 40 mm glazen lamellen, de talrijke glasvullingen en de verschillende geleidingsprofielen past de box harmonieus in vrijwel elk interieur. De variant met lamellen van donkergrijs floatglas en zwarte geleidingsprofielen ziet er bijzonder chic uit; vooral als de kast ook van binnenuit wordt verlicht.

Voor het vormgeven kan worden gekozen uit zeven kleuren veiligheidsglas voor de lamellen. Naast gelakt floatglas is er ook gesatineerd of transparant glas verkrijgbaar. Geleidingsprofielen en afdeklijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, edelstaal of zwart.

Rolluikbox montageklaar geleverd

Men kan de nieuwe meubelrolluikbox bij Ostermann snel en eenvoudig configureren voor, zowel hang- of opzetkasten, alsook met een inliggende of voorliggende montage. De op maat gemaakte box wordt montageklaar geleverd. Voor andere rolluikmatten en -systemen biedt Ostermann ook de mogelijkheid om losse elementen op maat in de Configurator te bestellen en later zelf te monteren.