De Schell-demobus komt naar Nederland

De Schell-demobus komt naar Nederland

Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, heeft Schell een tweede demo-bus aangeschaft, die in najaar met een volgeboekt programma door Europa reist. In november doet de Schell-bus ook Nederland aan.

De Schell-demobus komt naar Nederland

De tentoonstelling omvat niet alleen de bestaande oplossingen van de fabrikant, maar ook de laatste productinnovaties, zoals de bekroonde MODUS-eengreepsmengkraan. Omdat voor de tweede helft van 2023 ‘huisbezoeken’ aan Nederland, België, Oostenrijk en Italië gepland staan, is de tweede Schell-bus vanaf het begin meertalig ontworpen. Bovendien zijn de beide voertuigen nu uitgerust met productlabels in acht talen.

De Schell-demobus komt naar Nederland

Ook de tweede bus is uitgerust met hoogwaardige oplossingen en producten. Of het nu gaat om elektronische wastafelkranen, douchearmaturen, WC- en urinoirspoelsystemen of keukenkranen: de multifunctionele bus heeft alles aan boord wat klanten nodig hebben voor de inrichting van een sanitaire ruimte. Ook zijn er digitale oplossingen te zien: klanten kunnen zelf ervaren hoe eenvoudig het is om met behulp van de Bluetooth®-module afzonderlijke armaturen te configureren.

Schell-bus is nog te boeken

Er zijn nog mogelijkheden voor het boeken van de bus in november. Of het nu gaat om een klantenevenement voor de groothandel, een interne tentoonstelling of een training voor installatiebedrijven - de gebruiksmogelijkheden van de Schell-bus zijn divers.