De Quooker CUBE: het hele jaar door genieten van gekoeld en bruisend gekoeld water

Producten 03-07
De Quooker CUBE: het hele jaar door genieten van gekoeld en bruisend gekoeld water

Als installateur ben je altijd op zoek naar de nieuwste innovaties om je klanten tevreden te stellen en tegelijkertijd duurzame oplossingen te bieden. De Quooker CUBE is zo'n innovatie die niet alleen aan deze eisen voldoet, maar ook het dagelijks leven van huishoudens verrijkt. Laten we eens kijken naar enkele voordelen.

De Quooker CUBE: het hele jaar door genieten van gekoeld en bruisend gekoeld water
  • Duurzaam & energiezuinig: Met efficiënte technologie minimaliseert de Quooker CUBE energieverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

  • Geen plastic flessen meer: Elimineer plasticafval door altijd toegang te hebben tot gekoeld en bruisend water rechtstreeks uit de kraan.

  • Altijd gekoeld en bruisend water: Vooral tijdens het warme weer is directe toegang tot gekoeld en bruisend gekoeld water een luxe die je niet wilt missen.

  • Nauwkeurige dosering: Tappen van precies de gewenste hoeveelheid bruisend water is nu mogelijk, zonder zorgen over inconsistente bubbels.

  • Compatibel met Quooker-systemen vanaf 2018: Wist je dat op elke Quooker die na 1 januari 2018 is verkocht moeiteloos een Quooker CUBE past? Dit betekent dat jouw klanten hun bestaande Quooker-kraan kunnen upgraden naar een complete wateroplossing, inclusief bruisend water*.

  • Maak je eigen sparkling limonade: Met behulp van siroop kan iedereen z’n eigen bruisende drankjes maken, ideaal voor tijdens de zomer.

Met de zomer voor de deur is de Quooker CUBE een must-have voor mensen die streven naar comfort, gemak en duurzaamheid in huis. Als installateur kun je jouw klanten helpen om zich voor te bereiden op de warmere dagen door hen te voorzien van deze innovatieve oplossing.

* Check altijd voor zekerheid of er een W of R in het serienummer van het Quooker reservoir zit, en een W of T in het serienummer van de Kraan.

Lees meer over de Quooker CUBE:

Quooker.nl/cube