De afzuigkap als sfeerverhogend lichtobject

06-02-2023
berbel Skyline Round
berbel Skyline Round

De Skyline afzuigkappen van berbel zijn zo ontworpen dat ze handig en functioneel het werkveld verlichten én voor een aangename ambiance in de keuken zorgen door een uitgekiend lichtconcept.

berbel Skyline Round
berbel Skyline Round

Voor elk model geldt: de niet-verblindende led-kookveldverlichting kan van koud tot warm-wit ingesteld worden en is dimbaar. Zodra de gerechten bereid zijn, kan deze functionele verlichting uitgeschakeld worden en fungeert de afzuigkap als sfeerverhogend lichtobject in de keuken.

berbel Skyline Edge Light
berbel Skyline Edge Light

De Skyline Round speelt in op de organische trend en toont een fraai lichtspel op het plafond door de naar boven stralende effectverlicht.

berbel Skyline Frame corpus koperachtig licht
berbel Skyline Frame corpus koperachtig licht

De horizontale lichtstreep, die de strak vormgegeven Skyline Edge afzuigkap ‘omarmt’ maakt van de afzuigkap een decoratief lichtobject. De kleurtemperatuur van deze effectverlichting is naar wens, van koud naar warm, in te stellen. Optioneel is de keuze voor plafondverlichting. En voor de echte lichtfanaten is de kap uit te rusten met RGB-verlichting, waarmee de keuken verlicht kan worden in elke kleur uit het RGB-kleurenpalet. Dit geldt ook voor de Skyline Edge Light en de Skyline Curve.

De industriële Skyline Frame verbergt, achter de zwarte rookglasfronten van het corpus, een individueel instelbare effectverlichting, die vloeiend overgaat van zachtblauw naar warm koperkleurig.