Caesarstone herdefinieert aderen

Producten 12-07
Caesarstone herdefinieert aderen

Caesarstone lanceert nieuwe porselein- en kwartsontwerpen uit de 2024 One Of A Kind-collectie (OOAK). Deze collectie herdefinieert aderen en biedt designs die tijdloze elegantie en vakmanschap in elk huis brengen.

Caesarstone herdefinieert aderen

Caesarstone's OOAK-collectie combineert traditionele esthetiek met moderne creativiteit en toont hun toewijding aan innovatie en designleiderschap.

Caesarstone herdefinieert aderen

Met de 2024 OOAK-collectie vindt Caesarstone traditioneel marmer opnieuw uit door de adervorming te herdefiniëren, fijne lijnen te transformeren en oversized aders te herontwerpen. Met kronkelende aderen en neutrale kleurencombinaties geeft de OOAK-collectie een moderne draai aan een tijdloze esthetiek.

Caesarstone herdefinieert aderen

De collectie haalt inspiratie uit historische ontwerpelementen zoals zuilen en marmeren bustes, en combineert de tijdloze schoonheid van steen met een vleugje eigentijdse glamour. Door aderstructuren te isoleren en te combineren, introduceert Caesarstone innovatieve ontwerpen die de ruwheid van harde materialen verzachten. Ze bieden wervelende opeenhopingen, uitgestrekte lijnvelden en gedurfde streken die verfijning en kracht uitstralen. Deze nieuwe generatie marmers heeft rijkere witte achtergronden, verrijkt met minerale accenten van goud, koper en brons, wat diepgang toevoegt aan keukenwerkbladen en oppervlakken.

Nieuwe aardkleuren Caesarstone

De nieuwe Sync-technologie zorgt voor naadloze continuïteit tussen lichaam, oppervlak en rand, wat de authentieke esthetiek van de steen versterkt. Het ontwerp ontstaat door zuivere mineralen van verschillende korrelgroottes te mengen in porseleinen blad.

De Stone Finish biedt een zacht tastbare ervaring met een aangename glans, die de sfeer van een verweerde rots uitstraalt. Zijn satijnglans is licht geëmbosseerd en onregelmatig in diepte, wat herinnert aan de kalmerende aanraking van een halfgladde steen.

Caesarstone’s nieuwe porseleinen steenkleuren, met aardetinten die een warme en uitnodigende sfeer creëren, roepen een gevoel comfort op. Ze mengen perfect met de oppervlakken, waardoor de hele sfeer versterkt wordt.