Caesarstone breidt zijn portfolio uit

Caesarstone breidt zijn portfolio uit

Caesarstone breidt zijn portfolio uit met de introductie van de 'Time Collection'. Deze collectie bestaat uit drie nieuwe mineraal- en twee porseleinen oppervlakken, waarbij hedendaags design en tijdloze schoonheid samenkomen. Interieurontwerpers en woonliefhebbers hebben hierdoor talloze creatieve mogelijkheden tot hun beschikking.

Caesarstone breidt zijn portfolio uit

De Time Collection haalt inspiratie uit en geeft vorm aan de grootsheid van tijd, waarbij de buitengewone aard van elk moment wordt belicht. Met een eigentijds ontwerp en een diversiteit aan kleuren brengt deze collectie een tijdloze sfeer in elk huis. Caesarstone tilt vakmanschap naar een hoger niveau door elegantie en natuurlijke materialen te combineren, zonder consessies te doen aan de duurzaamheid en het onderhoudsgemak.

Caesarstone breidt zijn portfolio uit

Nu ook mineraaloppervlakken bij Caesarstone

Caesarstone breidt ook zijn productlijn verder uit met de introductie van mineraaloppervlakken, waarbij drie nieuwe ontwerpen worden toegevoegd aan de Time Collection, naast meer dan 30 bestaande kleuren. Deze oppervlakken zijn de nieuwste innovatie van Caesarstone en bieden een duurzaam product met een laag silicagehalte. Dit wordt mogelijk gemaakt door een mix van natuurlijke mineralen en geavanceerde, innovatieve materialen, waaronder gerecyclede materialen.

Caesarstone breidt zijn portfolio uit

Caesarstone is van plan is om de collectie in 2024 uit te breiden met nieuwe, intrigerende kleuropties.