Borm Nederland introduceert een nieuw uiterlijk

Borm Nederland introduceert een nieuw uiterlijk

Borm Nederland uit Aarle-Rixtel levert complete software-oplossingen voor houtverwerkende bedrijven. In mei dit jaar introduceerde het bedrijf zijn nieuwe huisstijl: heldere lettertypes, organische vormen en kleuren met karakter. Willem Koelewijn, CEO bij Borm Nederland: “Als Borm hebben we ons samen met onze klanten verder ontwikkeld, zijn we gegroeid en ons productportfolio is uitgebreid. Nu is het tijd om ons uiterlijk te moderniseren.”

Borm Nederland introduceert een nieuw uiterlijk

Aangepaste productnamen

Ook de namen van de producten zijn aangepast. Borm Business heet nu Business ERP, PointLineCAD is Pointline CAD geworden en PointLineProject is nu Smart ERP. Ieder product heeft een eigen kleur en logo gekregen. In ieder logo is het {-teken herkenbaar. Dit staat voor samenvoegen, en Borm voegt de processen van een interieurbouwbedrijf samen in één enkele software-oplossing. Het {-teken wordt ook veel gebruikt in programmeertalen en dat is precies wat Borm doet.

Borm Nederland introduceert een nieuw uiterlijk

Herkenbare uitstraling Borm Nederland

Koelewijn: “We hebben zorgvuldig gewerkt aan het creëren van een herkenbare uitstraling die onze waarden en doelen weerspiegelt. Het opgefriste uiterlijk is een mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf. Onze identiteit, onze sterke punten en innovatieve visies als toonaangevende softwarefabrikant worden onderstreept.”