Beschermd met behoud van robuuste uitstraling

#interieurbouw 03-02-2021
Beschermd met behoud van robuuste uitstraling

Bij de renovatie van de greswarenfabriek in Reuver werd gekozen voor Trae Lyx parketlak om het hout te beschermen en de natuurlijke uitstraling te behouden.
Beschermd met behoud van robuuste uitstraling
Het oude en vervallen monumentale fabriekspand is omgetoverd tot een moderne verzamelplaats voor onderwijs, cultuur en gastronomie. De oude materialen zijn bij de restauratie zoveel mogelijk behouden gebleven. Om de natuurlijke uitstraling van het hout te behouden, is er voor het beschermen van het hout gekozen voor Trae Lyx.
Dankzij de houten pilaren, een combinatie van glazen en houten scheidingswanden en houten vloerdelen, heeft de imposante hal het ruimtelijke, open karakter behouden én zijn er toch verschillende ruimten ontstaan. En juist daar kwamen de producten van Trae Lyx om de hoek kijken. Trae Lyx Parketlak is een glasheldere blanke lak, die door de unieke samenstelling niet vergeelt en optimaal beschermt. De kleur en uitstraling van het hout blijven behouden. De matte versie geeft hout een uitstraling alsof deze met olie behandeld is.
 
Bekijk hier de video