Badkamers worden levendige ruimtes

Algemeen 12-03
Badkamers worden levendige ruimtes

Unique Tiles transformeert prozaïsche badkamers effectief in levendige ruimtes die zijn versierd met foto's met een hoge resolutie of ingewikkelde kunstontwerpen.

Badkamers worden levendige ruimtes

Met de plaatsing van deze exclusieve muurschilderingen die volgens eigen ontwerp zijn gemaakt, worden dagelijkse routines buitengewone ervaringen.

Badkamers worden levendige ruimtes

Als voortzetting van de toewijding aan het transformeren van ruimtes, is Unique Tiles verheugd haar product 'Art On Tiles' te presenteren. Dit unieke aanbod maakt het mogelijk om een aanpasbaar expressief statement te maken voor kunst aan de muur in de badkamer, waarbij wordt afgestapt van generieke, te veel gebruikte ontwerpen. Met behulp van geavanceerde technologie worden kunst met hoge resolutie of persoonlijk ontworpen patronen nauwkeurig en mooi op tegels gedrukt, waardoor de badkamer een onverwacht vleugje creativiteit en personalisatie krijgt.

Badkamers worden levendige ruimtes

Eigen foto’s op badkamertegels

Unique Tiles Ltd is een productiebedrijf voor op maat gemaakte tegels, gevestigd in het VK. Door samen te werken met architecten, ontwerpers, kunstenaars en particuliere klanten biedt Unique Tiles de mogelijkheid om decoratieve op maat gemaakte tegels, tegelmuurschilderingen en tegelkunst te ontwerpen, te creëren en voor te stellen, in plaats van een in massa geproduceerde tegelkeuze te gebruiken. Nu kan men een foto met hoge resolutie of een ingewikkeld kunstontwerp laten afdrukken op de tegels voor de badkamer, keuken of zwembad.