Badkamerrenovatie voor doe-het-zelvers

04-09-2023
Badkamerrenovatie voor doe-het-zelvers

Met de nieuwe QuickSpanner tool en lijm- of schroefoplossingen voor douches breidt GROHE het QuickFix assortiment voor badkamerrenovatie verder uit. De multifunctionele QuickSpanner-steeksleutel vereenvoudigt het installeren van wandthermostaten en eengreepsmengkranen. De nieuwe lijmsets stellen je in staat om zelf gemakkelijk en schadevrij douchestangen en wandhouders te installeren zonder te boren.

Badkamerrenovatie voor doe-het-zelvers

Met deze productuitbreidingen kunnen consumenten hun badkamer eenvoudig renoveren, ook zonder doe-het-zelf-ervaring. 

Badkamerrenovatie voor doe-het-zelvers

Het GROHE QuickFix portfolio bevat nu de QuickSpanner tool en lijm- of schroefoplossingen voor douches. Met deze nieuwe producten verlopen doe-het-zelf renovaties naadloos en efficiënt. Met de nieuwe QuickFix Glue or Screw lijmsets kunnen consumenten douchestangen en wandhouders installeren zonder te boren, wat een handige en schadevrije montageoptie biedt. Deze oplossingen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kits, die compatibel zijn met alle GROHE Vitalio Start, Comfort en Joy producten, en bieden een scala aan designkeuzes.

Badkamerrenovatie voor doe-het-zelvers

Meer allround badkamerrenovatie

Het bestaande QuickFix portfolio omvat verschillende badkamerkranen en accessoires, die allemaal worden geleverd met een handige QuickTool. Met de toevoeging van de QuickSpanner breidt het QuickFix portfolio zich uit naar wandgemonteerde eengreepsmengkranen en thermostaten, waardoor een meer allround badkamerrenovatie mogelijk wordt.