Badkamerdesign geschikt voor elk project

Keukens en badkamers 29-05
Badkamerdesign geschikt voor elk project

Villeroy & Boch heeft de populaire, veelzijdige Architectura collectie dit jaar vernieuwd. De collectie heeft niet alleen een moderne look gekregen, maar is ook uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en producten waaronder wastafels met bijpassende meubels, back-to-wall baden en kranen. Daarnaast zijn de vernieuwde toiletten voor het eerst uitgerust met de innovatieve TwistFlush[e³] spoeltechnologie.

Badkamerdesign geschikt voor elk project

De wastafels uit de Architectura collectie hebben een tijdloos, minimalistisch design gekregen. Ze zijn verkrijgbaar in meer formaten van 36 tot 100 cm en er is een nieuw fontein van 48 cm. Dankzij drie installatiemogelijkheden (wandmontage, opbouw of met meubel) bieden de wastafels verschillende ontwerpmogelijkheden. Afhankelijk van het model is de overloop, die gemakkelijk te reinigen is door het keramische oppervlak, aan de achterkant of zijkant geplaatst. Ook zijn de nieuwe wastafels leverbaar zonder overloop.

Badkamerdesign geschikt voor elk project

Nieuw is de uitbreiding met bijpassende Architectura meubels voor alle maten wastafels. Twee bijpassende hoge kasten maken de nieuwe Architectura meubelcollectie compleet.

Badkamerdesign geschikt voor elk project

Kranen in geometrisch design

Naast vernieuwde Architectura inbouwbaden in glanzend wit acryl bevat de collectie nu ook eigentijdse back-to-wall baden, vervaardigd uit één stuk. Met een diepte van 41,5 cm combineren de baden comfort met efficiënt waterverbruik.

Villeroy & Boch heeft de Architectura collectie compleet gemaakt met bijpassende kranen in twee varianten. De Architectura kranen hebben een rond design met rechthoekige uitloop en zijn leverbaar in klassiek Chrome. Daarnaast is er de keuze uit Architectura Square kranen met een geometrisch design met strakke lijnen, hoekige vormen en randen.