ABS met levensechte houtstructuur

04-10-2022
ABS met levensechte houtstructuur

Ostermann levert nu 4 ABS kanten in houtdecoren met een levensechte structuur en een matte finish direct uit voorraad. Deze kanten passen perfect bij Egger PerfectSense Feelwood decoren.

ABS met levensechte houtstructuur

De PerfectSense Feelwood platen van Egger combineren de voordelen van matte lakoppervlakken met de trend van houten natuurlijkheid. Kantenspecialist Ostermann levert de 4 perfect bij het plaatmateriaal passende ABS kanten direct uit voorraad. De kanten hebben een mat-geoliede look en realistische structuur. Bovendien hebben ze de voordelen en de duurzaamheid van ABS kantenband. De nieuwe kanten zijn in de standaardbreedtes 23, 33, 43 en 100 en in diktes van 1 mm en in kleine hoeveelheden al vanaf één meter direct uit voorraad leverbaar.

Op zoek naar ideeën en inspiratie? De virtuele 360°-rondleidingen op de website van Ostermann bieden de keuken-, meubel- en interieurbouwer volop inspiratie en diverse creatieve ideeën voor het vormgeven van interieurs met houtdecoren. In verschillende projecten voor het vormgeven van particuliere en zakelijke interieurs kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers inspiratie en ideeën opdoen voor het vormgeven van (nieuwe) projecten. Een absolute meerwaarde is dat men de 360° rondleidingen bij een klantgesprek kan gebruiken en hiermee de eindklant kan inspireren met de verwerkte producten en direct het eindresultaat kan laten zien.