3-in-1

29-09-2022
3-in-1

In de STEEL Mistral worden een high-end oven, een revolutionaire inductiekookplaat en krachtige kookveldafzuiging geïntegreerd.

3-in-1

Een van één: de centraal geplaatste kookveldafzuiging heeft een stille borstelloze high-performance motor, vier standen, een afzuigcapaciteit van maximaal 700m3/per uur en een maximaal geluidsniveau van slechts 63dB.

Twee van één: de kookplaat met STEEL FLEXzone inductietechniek wordt bediend met robuuste, massief stalen knoppen aan de voorzijde van het fornuis. Dat betekent: optimaal gemak, veilig koken en - niet onbelangrijk - meer ruimte op het inductiekookveld.

Drie van één: de multifunctionele heteluchtoven heeft een netto capaciteit van 91 liter en is uitgerust met de nieuwe en gepatenteerde INNVENT-ventilatietechniek. Hierbij draaien twee ventilatoren in tegenovergestelde richting, wat zorgt voor een perfecte heteluchtverdeling over het gehele oppervlak en op alle niveaus. De oven heeft een maximaal temperatuurbereik van 315°C , is elektronisch instelbaar en geeft indien gewenst de kerntemperatuur van het gerecht weer.

Het full color TFT scherm is eveneens te bedienen met de stoere bedieningsknoppen. De soft-close deurscharnieren zorgen voor een geruisloze deursluiting.

De Mistral is standaard voorzien van koolstoffilters, geschikt voor plasma techniek en luchtafvoer rechtstreeks naar buiten.

Verkrijgbaar in geheel RVS, antracite/RVS en in de uitvoering All Black.