100 jaar vakmanschap

01-02-2022
Steel Cucine combineert sinds 1922 kennis en vakmanschap in de productie van
Steel Cucine combineert sinds 1922 kennis en vakmanschap in de productie van

De nieuwe STEEL 100/3 die het Italiaanse Steel Cucine introduceert ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan is zowel qua looks als qua prestaties uniek.

Steel Cucine combineert sinds 1922 kennis en vakmanschap in de productie van
Steel Cucine combineert sinds 1922 kennis en vakmanschap in de productie van

Steel Cucine combineert sinds 1922 kennis en vakmanschap in de productie van professionele keukenapparatuur indoor en outdoor in talloze kleuren en configuraties.

De EQ10FFF-5FI NF is voorzien van drie volwaardige ovens, waarvan één pizza/brood bakoven, die een maximale temperatuur bereikt van 315°C. Dit in combinatie met de geïntegreerde pizzasteen in de bodem, zorgt ervoor dat je in minder dan vier minuten een home made verse pizza bakt.

Het fornuis is ook voorzien van een tweede conventionele oven en een multifunctionele hete lucht oven, die eveneens is voorzien van boven en onder warmte en een draaispit.

Solid doors vervaardigd van extra dik staal en sterke matte poedercoating geven dit fornuis een super strakke premium uitstraling. Alle deuren zijn voorzien van soft-close scharnieren.

De inductietechniek is op basis van vijf zones, waarvan twee FLEXzones met een gekoppeld vermogen van 3,7kW.

Het fornuis is tevens verkrijgbaar met krachtige gasbranders.