Zilveren medaille voor duurzaamheid

Zilveren medaille voor duurzaamheid

Ideal Standard International is door EcoVadis bekroond met een 'zilveren medaille' als erkenning voor haar voortdurende inzet voor duurzaamheid.

Zilveren medaille voor duurzaamheid

EcoVadis plaatste Ideal Standard in de top 25% van meer dan 85.000 bedrijven die wereldwijd werden beoordeeld met behulp van zijn onafhankelijke beoordelingsplatform, dat de vier holistische gebieden milieu, ethiek, duurzaam inkopen en arbeid en mensenrechten omvat. Het rapport benadrukt een bijzonder sterke positie op het gebied van milieu en duurzame inkoop, en plaatst Ideal Standard ook in de top 15% in haar sector terwijl het pas haar eerste beoordeling door EcoVadis was.

Zilver na eerste duurzaamheidsrapport

De zilveren medaille volgt op de publicatie van het eerste duurzaamheidsrapport van het bedrijf, Together for a Better Future in maart, waarin een reeks doelstellingen werden uiteengezet op gebieden als CO2-uitstootvermindering, recycling, gezondheid, veiligheid en gelijke kansen op het werk. Het document beschrijft het geloof van Ideal Standard in transparantie in haar duurzaamheidspraktijken en verplichtte zich tot gekwantificeerde doelen op gebieden als CO2-voetafdruk, vermindering van plastic verpakkingsmateriaal en het gebruik van hout uit duurzame bronnen.