Nieuwe generatie greeploze klassieker

Beurs 18-04
Nieuwe generatie greeploze klassieker

Ter gelegenheid van de Milan Design Week 2024 presenteert SieMatic de nieuwe SieMatic S2 Next Generation keuken, de nieuwste generatie van de iconische greeploze klassieker SieMatic SL.

Nieuwe generatie greeploze klassieker

SieMatic SecretSpace is verkrijgbaar in een kolomversie of geïntegreerd in het eiland. Dankzij de revolutionaire translatierotatie wordt de vrijstaande omgevormd tot een systeem voor dagelijks gebruik met planken voor het opbergen van decoratieve meubelstukken. Het uiterst nauwkeurige mechanisme garandeert de maximale vloeibaarheid en afwezigheid van trillingen.

Nieuwe generatie greeploze klassieker

SieMatic SecretService is een lade met een Push2Open-opening die is verborgen in de vlakke, verzonken groef van de S2, waardoor u de beschikbare ruimte voor het opbergen van platte, slanke voorwerpen zoals messensets of smartphones en tablets kunt vergroten. De lade kan worden uitgerust met messenhouders of magnetische verdelers in Smoked Chestnut en Light Oak, passend bij SieMatic- en MultiMatic-interieurs.

Nieuwe generatie greeploze klassieker

SieMatic SecretSlide, is een werkblad in natuurlijke Taj Mahal dat, dankzij een uiterst nauwkeurig en vloeiend schuifmechanisme, opent en een tweede niveau onthult waarop een kookplaat of spoelbak met verlaagde kraan kan worden geplaatst. Wanneer ze aan beide zijden worden uitgetrokken, vergrendelen de werkbladen op hun plaats en kunnen ze worden gebruikt met stoelen of krukken als zitplaatsen of als ruimere werkoppervlakken.